AKTUELNO
Prvomajska akcija apoteke II km Bor
Direktor Agencije za lekove i medicinska sredstva Srbije Saša Jaćović izjavio je danas da je na globalnom tržištu svaki deseti lek falsifikat. Jaćović je novinarima u Beogradu rekao da se uglavnom falsifikuju takozvani "lajf stajl lekovi", među kojima najčešće oni za lečenje erektivne disfunkcije i preparati za mršavljenje. (preuzeto iz "Blica")
Zarada od falsifikovanja lekova znatno je veca od one koja se zaradi krijumcarenjem droge! Najcesce se falsifikuju lekovi za erektilnu disfunckiju i preparati za mrsavljenje! Zato, lekove nabavljajte u apotekama, ne na buvljacima, na tezgama i preko interneta! Za sve nedoumice obratite se svom farmaceutu Apoteke Bor!
Dan fizicke aktivnosti u Boru apoteka Drugi kilometar
Dan fizicke aktivnosti u Majdanpeku i D Milanovcu
Nacionalna nedelja zdravlja usta i zuba
Emisija Vas Farmaceut 05.06.2015.
PREZENTACIJA HEMOFARMOVIH LEKOVA I OTC PREPARATA
Danas, 23.10.2015.godine,
u prstorijama Hotela "Jezero" na Borskom jezeru, odrzana je prezentacija lekova i OTC preparata, u organizaciji nase velike farmaceutske kompanije "Hemofarm" i v.d. direktora Apoteke Bor mr ph spec Snezane Jankovic. Prezentaciji su pored predstavnika ove nase renomirane farmaceutske kuce, prisustvovali i svi upravnici organizacionih jedinica "Apoteke Bor".